Uutiset

Aplicom hakee useita IoT-tuotekehityshenkilöitä

Aplicom hakee useita IoT-tuotekehityshenkilöitä

Nopeasti kehittyvä IoT- ja Connected vehicle -markkina edellyttää uudenlaisten innovatiivisten ratkaisujen tuomista markkinoille ja palkkaamme Keski-Suomen toimipaikkoihimme useita ohjelmisto- ja IoT-alueiden tekijöitä sekä kehittäjiä seuraaviin tehtäviin:

Technical Project Manager

Haemme teknistä projektipäällikköä IoT-järjestelmäprojektiin. Etenemme IoT cloud -ratkaisujemme kehityksessä, jossa Aplicom-laitteiden käyttö yhdistyy uusiutuviin IoT-palveluihin. Voit olla tekniikassa vahvasti sisällä oleva projektipäällikkö tai kokenut kehittäjä. 
 
Tehtävään sisältyy
  • Kehitysprojektin projektinhallinta
  • Järjestelmän arkkitehtuurityöhön osallistuminen
  • Alihankkijoiden ohjaaminen
  • Palvelujärjestelmän vieminen osaksi uudisttuvaa laitteiden käyttöönottoa ja SaaS-prosessia
 
Odotamme vahvaa alan teknistä koulutustaustaa ja kokemusta IoT- tai pilvipalveluprojektien kehityksestä.

Test / System Engineer

Haemme testaus- tai järjestelmäinsinööriä toimimaan tuotekehityksen testaustehtävissä IoT-järjestelmien ja laiteohjelmistojen parissa. 
 
Tehtävään sisältyy
  • Tuotekehityksen ohjelmistojen ja laitteiden kehitysprojektien testaus eri vaiheissa
  • Testiautomaatio ja sen kehittäminen
 
Arvostamme erityisesti kokemusta ajoneuvojen tietoväylistä (esim. FMS, OBD) sekä aiempiaa kokemusta IoT-järjestelmistä ja/tai sulautetuista ohjelmistoista. Odotamme sopivaa teknistä koulutustaustaa.

Software Engineer 

Haemme ohjelmistokehittäjää IoT-järjestelmien ja telematiikalaitteiden kehitykseen.  
 
Tehtävässä keskeistä on
  • Java-ohjelmointi
  • Laiteläheinen kehitys
  • IoT-protokollat
 
Arvostamme aiempaa kokemusta IoT-järjestelmistä sekä aiempaa kokemusta ajoneuvojen tietoväylistä (esim. FMS, OBD).
Odotamme hyvää ohjelmoitipuolen ja sen soveltamisen koulutustaustaa. 
 
Kaikki tehtävät on räätälöitävissä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.
 
Aplicomin Operations Centre sijaisee Äänekoskella, jossa myös pääosa tuotekehityksestämme sijaitsee. Avaamme syksyllä 2018 toimipisteen Jyväskylään ja tehtävissä on mahdollisuus työskennellä myös pääosin Jyväskylässä.
 
Pyydämme lähettämään hakemukset mielellään 21.7.2018 mennessä palkkatoivomuksineen ositteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .  Tiedustelujen osalta voi jättää soittopyynnön This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (tuotekehityspäällikkö).
 
 

Haemme nyt Äänekoskelle Head of Operations -tehtävään

Tulet vastaamaan yrityksemme koko tilaus-toimitusketjusta tuotanto ja materiaalinhallinta mukaan lukien. Liiketoiminnassamme jatkamme laajentumista laitteiden valmistuksesta digitaalisten palveluratkaisujen toimittamiseen, ja palvelutuotannon kehittäminen onkin oleellinen osa työnkuvaasi. Kuulut Aplicomin johtoryhmään ja siinä ominaisuudessa olet kehittämässä paitsi oman vastuualueesi toimintaa ja tehokkuutta myös koko yhtiön toimintaa.
 
Elektroniikkavalmistuksen ja ohjelmistopalvelujen hallinnan lisäksi toivomme osaamista kansainvälisestä materiaalihankinnasta. Toimintatavan tuloshakuisuus, ketteryys, täsmällisyys ja kyky kokonaisuuksien hahmottamiseen ovat olennaisia ominaisuuksiasi kannustavan ja kehittämislähtöisen esimiestyön ohella. Johtamistyön rinnalla pystyt helposti hahmottamaan asioita myös käytännön tasolla ja tarttumaan itsekin toimeen. Sinulla on tekniikan korkeakoulututkinto tai vastaava sekä sujuva englannin kielen taito. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa nopeasti kehittyvällä toimialalla – suomalaisessa yhtiössä, jossa pystyt vaikuttamaan ja kehittymään myös omalla urallasi.
 
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen p. 050 3025852. Etenemme haussa mahdollisimman pian, joten jätähakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen tämän rekrytointilinkin kautta viimeistään 24.6.2018.
Contact Us